Učitavanje

Imate pitanja? 057/316-772

Hotel Mediteran4*-Bečići Bečići

Hotel se nalazi na 100 m od plaže.

Smeštaj: u standard sobama bez balkona i standard sobama sa balkonom. Svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tušem,  fen, telefon, internet, kablovska pay TV, mini bar, sef i klimu.

Sadržaj:  Hotel posedujepansionski, a la carte restoran, aperitiv i lobby bar, nacionalni restoran, noćni klub, dve restoranske bašte, dve konferencijske sale, kongresni i bioskopski centar, salu za bilijar i stoni tenis, umetničku galeriju, frizerski salon, prodavnice, apoteku... Za sport i rekreaciju gosti hotela mogu koristiti igralište za tenis i odbojku, spa & wellness centar sa zatvorenim bazenom, dva whirpool-a, dva jakuzzi-a, više hidromasažnih kada i kabina, razne saune, solarijum, fitness centar, masažni centar,  kozmetički salon i parking sa garažom.

Napomena: AQUA PARK – ukupne površine 7.500 m2, kapaciteta 1000 osoba, sa nekoliko kaskadnih bazena, toboganima, više jacuzzi-a, vodenim i kafe barovima, platoima za sunčanje, zelenim površinama. Poseban deo aquaparka predstavlja tzv sportski kompleks – tereni za tenis, košarku i odbojku. Gostima je obezbeđen deo bečićke plaže na kojoj se nalazi restoran-picerija kao i  ležaljke i suncobrani koji su uključeni u cenu. Jedan deo plaže je osmišljen za decu kojoj su na raspolaganju dečije igralište i animator.

 

Hotel MEDITERAN 4* - Bečići

***SPECIJALNA PONUDA***

CIJENA PO OSOBI DNEVNO - 103 KM

AKCIJSKI PAKETI***

platiš 6 - boraviš 7 dana

platiš 7 - boraviš 8 dana

1 dijete do 12 god. – GRATIS, drugo dijete 25 KM dnevno

 

CIJENA UKLJUČUJE:

smještaj u standardnim sobama (min. 2 odrasle osobe);

polupansion (doručak i večera) – švedski sto;

korišćenje hotelske plaže (ležaljke suncobrani i peškiri uključeni u cijenu), otvorenog i zatvorenog bazena sa dva whirpoola i ležaljkama, internet u sobi i na javnim površinima, parking.

Korišćenje aqua parka

POPUSTI I DOPLATE:

boravišna taksa i osiguranje odrasli 3 KM, djeca od 12 do 18 godina 2 KM i za djecu 2-12 godina 1KM po osobi i danu -  plaćanje u agenciji;

doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60KM po danu;

dijete u pratnji jedne odrasle osobe ima popust 30%;

treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju ima popust 20%.